بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۳۳۶۴
مجری گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اقلیم منطقه، آب‌وهوا ،کیفیت آب و ارتفاع از سطح دریا، زعفران این استان از کیفیت بالایی برخوردار است، به گونه‌ای‌که زعفران چهارمحال و بختیاری به استان خراسان ارسال شده و با برند آن منطقه صادر می‌شود.
سه‌شنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷

به گزارش بازار کار، یزدان احمدزاده امروز هشتم آبان‌ماه در خصوص برداشت زعفران از مزارع کشاورزی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: از ۱۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان، ۲۶۰ هکتار به کشت گیاه دارویی زعفران اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه زعفران یک گیاه نیمه گرمسیری است، افزود: اگر این گیاه در مناطق دارای زمستان‌های ملایم و تابستان‌های گرم و خشک کشت شود، به خوبی رشد می‌کند و در ارتفاع بین ۱۳۰۰ تا ۲۳۰۰ عملکرد خوبی دارد چراکه دمای منفی ۲۰ تا ۴۰ درجه را تحمل می‌کند، لذا اقلیم استان برای کشت زعفران مناسب است.

احمدزاده با اشاره به اینکه در همه شهرستان‌های استان می‌توان کشت زعفران انجام داد، اضافه کرد: کشاورزان می‌توانند پنج تا هفت سال با یک نوبت کاشت، برداشت را انجام دهند، ضمن اینکه پس از این زمان، پیاز زعفران نیز قابل فروش و عرضه به بازار است.

کشت زعفران اشتغالزایی مطلوب و درآمد پایداری برای کشاورزان ایجاد می‌کند

وی با بیان اینکه کم‌آب‌بر بودن از جمله مزایای گیاه زعفران است، تصریح کرد: ماندگاری بالای این گیاه و نیاز آبی پایین، موجب می‌شود اشتغالزایی مولد و درآمد پایدار برای کشاورزان ایجاد شود.

مجری گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در خصوص خواص درمانی زعفران، گفت: این گیاه آرام‌بخش، اشتهاآور، ضد اسپاسم و برای بیماری‌های قلبی و سرطانی مفید است و کشاورزان به دلیل اقتصادی و مقرون به صرفه بودن این گیاه رویکرد خوبی به این محصول داشته و با انگیزه به کشت و کار زعفران می‌پردازند.

احمدزاده با بیان اینکه گیاه زعفران در مصارف مختلف از جمله خوراکی، دارویی و صنعت قابل استفاده است، خاطرنشان کرد: تقریبا از ۲۶۰ هکتار زعفران استان ۵.۵ کیلوگرم در هر هکتار به صورت میانگین برداشت می‌شود که ۱۵۰۰ کیلوگرم کلاله زعفران خشک به بازار عرضه می‌شود.

ارسال نظرات